Általános gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzék kialakítása (2019-2021)
Döntés született az „Általános gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzék kialakítása (2019-2021)” címen kiírt pályázat nyerteseiről.

A döntési lista az alábbiakban megtekinthető.
2019. július 11.
Döntési lista
Tájékoztatjuk a Pályázókat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a 2019. április 5-én megjelent (CSP-CSBM-19) kódszámú „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” címen kiírt pályázati kategóriában az Értékelő Bizottság javaslata alapján meghozta döntését.

A döntési lista letölthető az alábbiakban vagy a felhívás oldalán.


Kérdéseivel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat.
Telefon: 1/550-2740
E-mail: csp@emet.gov.hu

Gratulálunk a nyertes pályázóknak!
2019. július 11.
Felhívások a Nemzeti Tehetség Program keretében
Megjelentek a Nemzeti Tehetség Program új, nyílt pályázati felhívásai!
A Nemzeti Tehetség Program alapvető célja a tehetségsegítés fejlesztése, a tehetségek felismerése, folyamatos támogatás biztosítása a tehetségsegítés minden területén. A pályázók a Nemzeti Tehetség Program keretében tehetségük jellegének és szintjének megfelelő segítséget kaphatnak képességeik kibontakoztatásához és hasznosulásához. A program forrásának egyik felét a személyi jövedelemadóból származó egyszázalékos felajánlások teszik ki, ezt a Kormány ugyanakkora támogatással egészíti ki.


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2019-2020. évi cselekvési programja alapján 13 nyílt pályázati kiírást hirdet meg.
 
A felhívások a Nemzeti Tehetség Program, Felhívások menüpont alatt vagy az alábbiakban érhetőek el.
2019. június 14.
CSP-CSBM-18 Elszámolási útmutató
Tiszelt Pályázók!
 
A Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása 2018-as Elszámolási útmutatói az alábbiakban letölthetőek.
IFJ-GY-18-A Elszámolási útmutató

Tiszelt Pályázók!

A Fiatalok a családok évében! 2018-as Elszámolási útmutatói az alábbiakban letölthetőek.

2019. június 4.
Döntési lista
Döntés született a „Családi bölcsődei és munkahelyi bölcsődei férőhelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” 
címen kiírt pályázat nyerteseiről
 
A pályázat kódja: CSP-HB-18

Tájékoztatjuk a Pályázókat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a 2018. október 4-én megjelent (CSP-HB-18) kódszámú „Családi bölcsődei és munkahelyi bölcsődei férőhelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” címen kiírt pályázati kategóriában az Értékelő Bizottság javaslata alapján meghozta döntését.

A döntési lista letölthető az alábbiakban vagy a felhívás oldalán.

Kérdéseivel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat.

Telefon: 1/550-2740
E-mail: csp@emet.gov.hu

Gratulálunk a nyertes pályázóknak!
2019. május 29.
2019. évi Előadó-művészeti szervezetek többlettámogatása
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, mint lebonyolító szervezet tájékoztatja a kedvezményezetteket, hogy az emberi erőforrások minisztere a 2019. évi Előadó-művészeti szervezetek többlettámogatása program keretében meghozta 1. számú támogatói döntését.

A döntési lista az alábbi linken érhető el:
2019. május 23.
Előadó-művészeti szervezetek többlettámogatása 2019. évi tematikus egyedi támogatási rendszer
2019. május 20.
EFOP-3.1.4-15-2015-00001 VEKOP-7.3.1-17-2017-00001 Ösztöndíj és mentorálási támogatás hátrányos helyzetű tanulóknak Útravaló ösztöndíjprogram
Idén is sikeresen folytatódik az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a középiskolába és az Út az érettségihez alprogramja. A 2018/2019. tanév ll. félév nyertes jelentkezéseinek azonosítóját a Döntési Lista tartalmazza.

A célunk, hogy minél több hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű tanulónak nyújtsunk átfogó segítséget, csökkentsük a korai iskolaelhagyást. A 2018/2019. tanév ll. félévben összesen 659 nyertes tanuló részesül  ösztöndíjban és mentori támogatásban az Útravaló Ösztöndíjprogram keretei között. A részvétel a tanuló az őt segítő mentor szoros együttműködésén alapul. Programunk egy összetett rendszer, mely a tanév során több eszközzel támogatja a nyertes tanulókat és mentoraikat. Számos programmal és pozitív élménnyel szeretnénk megerősíteni a tanulókat abban, hogy a tanulás nem csak a boldogulás eszköze, hanem örömforrás  is, a mentorok részére pedig szakmai támogatást biztosítunk.
 
Gratulálunk a pályázat nyerteseinek, és sikerekben gazdag tanévet kívánunk minden, a programban részt vevő diáknak és mentornak!
 
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
 
A döntési listákat a Pályázati Felhívás oldalán, valamint az alábbiakban a  "Letölthető" dokumentumok alatt is elérheti.
2019. május 13.
Csoóri Sándor Alap 2018-as Elszámolási útmutatói
Tiszelt Pályázók!
 
A Csoóri Sándor Alap 2018-as Elszámolási útmutatói az alábbiakban letölthetőek.
2019. május 3.
Döntési lista
Örömmel értesítjük a Pályázókat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma a „Konyhakerti és kisállattartási szociális földprogram” címen kiírt, SZOC-FP-19-KK kódszámú pályázati kategóriában az Értékelő Bizottság javaslata alapján meghozta döntését.

A döntési listát a Pályázati Felhívás oldalán, valamint az alábbiakban a  "Letölthető" dokumentumok alatt is elérheti.
2019. május 2.
Áramszünet
Felhívjuk a Tisztelt Felhasználók figyelmét,
hogy 2019. április-18-án 0:00 és 16:30 óra között az EPER, BURSA, NKPR, GrantSys és Effector valamint a telekommunikációs rendszerek a 1085 Budapest Gyulai Pál utca 13. szám alatti épületünkben végzett ELMÜ karbantartás miatt nem lesznek elérhetők.

Megértésüket köszönjük:
Emberi ErőforrásTámogatáskezelő
2019. április 11.
Helyi roma nemzetiségi önkormányzatok 2019. évi feladatalapú támogatása
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a támogatottakat, hogy a helyi roma nemzetiségi önkormányzatok 2019. évi feladatalapú támogatásával kapcsolatban a II. körös döntés pontszámai és a megállapított támogatások összegei felkerültek a honlapunkra.

Az alábbiakban elérhető a döntési lista
2019. április 17.
Pályázati felhívás
Megjelent a 2019-es Szakértői pályázat

Általános gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzék kialakítása (2019-2021)

A pályázat kódja: SZAKE-19

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény, valamint az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet, alapján nyílt pályázatot hirdet „Általános gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzék kialakítása” témakörben.
 
A pályázati program célkitűzései
 
Azon szakértői kör kiválasztása, amelynek tagjai - eseti szerződés alapján - közreműködnek az Emberi Erőforrások Minisztériuma által gyermek és ifjúságügyi témában megjelentetett pályázatok szakmai értékelésében.
Az általános gyermek és ifjúsági szakértő szakértői névjegyzékbe való bekerülés a pályázat döntését követően 2021. december 31-ig szól.

A pályázatokat a Pályázati Felhívásban leírtaknak megfelelően, az EMET honlapról letölthető Űrlap és a kötelező mellékletek csatolásával a gyia@emet.gov.hu címre kell benyújtani.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2019. május 17.  23.59 óra
2019. április 3.
Beszámolóhoz szükséges dokumentumok
Értesítjük az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a tudományhoz alprogram 2018/2019. tanév kedvezményezettjeit, hogy a támogatás felhasználásával kapcsolatban benyújtandó beszámoló dokumentációja a mai naptól a honlapunkon elérhető.
|< elejére << előző ( 1 / 77 ) következő >> végére >|
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő