Szeretettel várjuk Staféta elnevezésű kiállítássorozatunk következő állomásán, Jónás Péter és Gombos Zsófia Képesek vagyunk című tárlatán Kaposváron!

A Staféta-sorozat keretében a Támogatáskezelő és a MANK Kft. a művészeti tehetség átörökítésének megértésére tesz kísérletet művészdinasztiák és művészcsoportok bemutatásával.

A kiállítássorozatot, mely 2021-ben és ’22-ben csaknem tíz vidéki városban mutatkozik be, arany fokozatú támogatóként az Allianz Hungária Zrt., bronz fokozatú támogatóként az MKB Bank Nyrt. támogatja.

Az ötödik állomásához érkezett programsorozat a szentendrei Farkas-Rákossy művészdinásztiát mutatta be első alkalommal Budapesten, majd Debrecenben A türelem születése címmel, az adventi várakozás jegyében megrendezett kiállításon tárulhatott fel hétköznapjainkban, teremtett és konstruált tereinkben és legbelsőbb világunkban az Úr jelenvalóságnak élménye. Ezt követően a fővárosban A cirkusz láthatatlan lelke című tárlaton Urbán Ádám fotóit állítottuk ki, jelenleg pedig Sándor Antal festő- és szobrászművész művei láthatóak a Támogatáskezelő galériájában a Feltámadás, Hit – Zene, Teremtés című kiállításon 2022. június 7-ig.

Szeretettel várjuk a Képesek vagyunk című kiállítás megnyitóján 2022. május 26-án csütörtökön 10.30-tól a Somogy Megyei Kormányhivatal (Kaposvár, Nagy Imre tér 1.) galériájában.