Nemzeti Együttműködési Alap
Hírek

AZ EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTERE FELHÍVÁSA

A NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP

CIVIL JELÖLTÁLLÍTÁSI RENDSZERÉBEN VALÓ RÉSZVÉTELRE

 

Tájékoztatjuk a civil szervezeteket, hogy megjelent az emberi erőforrások minisztere felhívása a Nemzeti Együttműködési Alap civil jelöltállítási rendszerében való részvételre.

 

A Nemzeti Együttműködési Alappal kapcsolatos egyes kérdésekről szóló 5/2012. (II. 16.) KIM rendelet 20-25. §-ainak előírásai tartalmazzák a civil jelöltállítási rendszer szabályait.

 

A Nemzeti Együttműködési Alap (a továbbiakban: NEA) civil jelöltállítási rendszerébe jelentkezhetnek azok a civil szervezetek (a 2011. évi CLXXV. törvény szerinti egyesület, alapítvány, illetve szövetség), amelyek országos (legalább 7 megyére kiterjedő) és területi (amely működésének kiterjedése a helyi kiterjedést meghaladja, de nem éri el az országos szint követelményeit) működési hatókörrel rendelkeznek (az EPER-ben nem „helyi” működési szinttel regisztráltak).

 

Az elektori jelentkezést az emberi erőforrások minisztere felhívásában szereplő módon az EPER-ben lehet beadni:

A http://eper.hu/eperemet/paly/palybelep.aspx oldal szolgál a regisztrációhoz, valamint a regisztrált felhasználók belépésére.

 

Az emberi erőforrások minisztere felhívásával kapcsolatos további információkért kérjük, keresse fel a www.civil.info.hu honlapot.

 

Felhívjuk a civil szervezetek figyelmét, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap civil jelöltállítási rendszerében történő részvételük csak a 2016. február 24. napjáig hiánytalanul teljesített bejelentkezés elfogadását követően lehetséges.