A roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására
Tájékoztató nap

MEGHÍVÓ
 
„A roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására (ROM-RKT-17)”


TÁJÉKOZTATÓ NAPRA
 

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tisztelettel meghívja Önt, illetve az Ön által képviselt szervezetet a roma kulturális pályázati kiíráshoz kapcsolódó tájékoztató napjára.
 
Időpont: 2017. május 09. 11.00
Helyszín: Emberi Erőforrások Minisztériuma konferencia terme
(1054 Budapest, Báthory u. 10.)

 
 
Az információs nap célja, hogy segítséget nyújtson az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett „A roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására (ROM-RKT-17)” program szakmai, pénzügyi, és adminisztratív feltételeinek értelmezésében. Ennek keretében bemutatásra kerülnek:
•    a szakmai tartalom, elvárások és indikátorok,
•    a pénzügyi feltételek és elszámolási kritériumok,
•    Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer (EPER) rendszer ismertetése illetve egyéb hasznos információk a felülettel kapcsolatosan.
 

Kérjük, hogy a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével jelezze részvételi szándékát tájékoztató napunkra. Mivel a férőhelyek korlátozottak, így egy szervezettől maximum 2 fő delegálására van lehetőség.

A kitöltött jelentkezési lapot kérjük legkésőbb 2017. május 08-ig (hétfő) szíveskedjenek visszajuttatni az alábbi e-mail címre:
 

romakultura@emet.gov.hu
 

Üdvözlettel:
 
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
 

Letölthető: