Bursa Hungarica – Önkormányzati csatlakozás
Hírek

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja tisztelt önkormányzati partnereit, hogy 2015. október 1-jén lezárult az önkormányzati csatlakozási folyamat a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2016-os pályázati fordulójához.

Köszönjük, hogy csatlakozásukkal támogatják a szociálisan rászoruló felsőoktatási hallgatókat!

A Támogatáskezelő az EPER-Bursa rendszerben érkezteti és fogadja be a Csatlakozási nyilatkozatokat és erről a települési önkormányzatoknak rendszerüzenetet küld. A Csatlakozási nyilatkozatokat a beérkezésük sorrendjében dolgozzák fel munkatársaink.

 

A csatlakozott önkormányzatok aktuális listája itt érhető el: http://www.emet.gov.hu/kozlemenyek/bursa_hungarica8/

Abban az esetben, ha az önkormányzat a Csatlakozási nyilatkozat benyújtására előírt határidőt elmulasztotta, méltányossági kérelmet terjeszthet elő a Támogatáskezelőhöz a csatlakozás utólagos elfogadása iránt, az ÁSZF 4 §-ban foglaltaknak megfelelően. A méltányossági kérelem űrlap innen tölthető le: http://www.emet.gov.hu/kozlemenyek/bursa_hungarica8/


A Csatlakozási nyilatkozat kitöltésével kapcsolatban forduljanak munkatársainkhoz a Bursa Hungarica ügyfélszolgálaton:

e-mailben: bursa@emet.gov.hu
telefonon:
06-1-795-5600

A kérelmet 2015. október 9-ig (beérkezési határidő) lehet előterjeszteni. Ha a kérelem a megadott határidőig nem érkezik be a Támogatáskezelőhöz, az önkormányzat nem tud csatlakozni a pályázati rendszerhez.