Esélyesek Klubja: pályázókat segítő programsorozatot indított a Támogatáskezelő

A Támogatáskezelő fontos küldetése, hogy már a pályázat benyújtása előtt a lehető legtöbb információval ellássa a pályázókat. Ezért december 9-én új kezdeményezést indított: Esélyesek klubja címmel. A kéthavonta jelentkező estek célja, hogy a közönség és potenciális pályázóink megismerjék a Támogatáskezelő által nyújtott lehetőséget, valamint a sikerrel pályázók tapasztalatait, mindenki közelebb kerüljön a pályázati lehetőségekhez, s tegye mindezt egy kötetlen, szórakoztató, kulturális élményekben gazdag program keretében.

kerekasztal-beszélgetéseken minden alkalommal Monszpart Zsolttal és meghívott vendégeivel zajlik izgalmas beszélgetés. Az estek háziasszonya Kubinyi Júlia népdalénekes, a Támogatáskezelő kulturális nagykövete. Az ismert vendégek  mellett korábbi sikeres pályázók szólalnak meg. A Gazsó L. Ferenc által moderált beszélgetésbe, melyet időről időre zenés, táncos vagy épp prózai előadás színesít, bekapcsolódik a közönség is. Pályázatokkal kapcsolatos kérdéseikre készséggel válaszolnak a jelenlévő szakemberek.

Az első klubest témája a cserkészetből hozott testvériség szellemében történő közösségformálás volt, az önkéntes munka, a cserkészek által képviselt értékrend; vendégei az egykori cserkész, dr. Rétvári Bence, az EMMI miniszterhelyetteseBedekovics Péter a Magyar Cserkészszövetség országos elnöke és Szives Márton ütőhangszeres művész, a Nemzeti Tehetség Program és a Nemzeti Kulturális Alap többszörös támogatottja voltak.

Az Aulánk megtelt érdeklődő vendégekkel, az első klubest kiválóan sikerült, a programsorozatot februárban folytatjuk.

A kezdeményezésről írt az MTI, a gondola.hu, valamint a Magyar Nemzet két cikkben is: Életre és az értékek megbecsülésére nevel a cserkészet (magyarnemzet.hu)Pályázókat segítő programsorozatot indít a Támogatáskezelő (magyarnemzet.hu).

Szívesen fogadunk jelentkezéseket érdeklődőinktől, pályázóinktól, akár résztvevőként, beszélgetőpartnerként vagy előadóművészként szeretnének részt venni a következő klubesteken.