Gyönyörű kisfilm készült „Szintézis” című kiállításunkról

A Támogatáskezelő a kultúra és művészetek elhivatott támogatójaként kiállítássorozatot szervez, hogy ezzel is segítse a tehetséges művészek széles körben való megismertetését. Ezen programsorozatunk harmadik kiállítását mutatja be az impozáns kisfilm:

A szeptember 20-án nagy sikerrel megnyílt „Szintézis” című kiállításunk még két napig, 2021. október 22-ig tekinthető meg székházunk aulájában (1085 Budapest, Gyulai Pál utca 13.), szerdán és csütörtökön 10 és 16 óra között, a pénteki napon pedig 10 és 14 óra között.

A kiállítás megnyitóján, melynek fővédnöke Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár úr volt, köszöntőt mondott Sipos Endre művészetfilozófus és Monszpart Zsolt, a Támogatáskezelő főigazgatója is. A kiállítás kurátora Vincze Angéla képző – és iparművész.

Kubinyi Júlia, a Támogatáskezelő kulturális nagykövete énekével, Kovács Zoltán művész úr, munkatársunk pedig Reményik Sándor „Irigység” című versének előadásával színesítette a rendezvényt.

A kiállítás olyan fiatal kortárs művészek „szemüvegén” és ecsetvonásain keresztül mutatja be mindennapi világunkat, életünket, mint Csanálosi Mária, Gulyás Andrea, Király Gábor, Lajkó Nóra, Mányoki Ádám, Mátyási Péter, Pinczés József, Szabó Franciska és Végvári Gergely.

A rendezvény társadalmi összefogás keretében valósult meg.

A megnyitóról írt többek közt a Magyar Nemzet, a kisalfold.hu, az Erdély Online, de jelen volt az M5 stábja is. Szeretettel várjuk Önöket péntek délután 14 óráig kiállításunkon!