Megnyitotta második kiállítását a Támogatáskezelő

Örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint múlt csütörtökön nagy sikerrel megnyílt a Támogatáskezelő újabb, saját szervezésű kiállítása.

Programsorozatunk második kiállítását „Szintézis” címmel, a Miskolci Városháza aulájában nyitottuk meg augusztus 19-én a sajtó, augusztus 23-án a nyilvánosság számára. A tárlat olyan fiatal kortárs művészek „szemüvegén” és ecsetvonásain keresztül mutatja be mindennapi világunkat, életünket, mint Csanálosi Mária, Gulyás Andrea, Király Gábor, Lajkó Nóra, Mányoki Ádám, Mátyási Péter, Pinczés József, Szabó Franciska és Végvári Gergely. A kiállítás az aktuális járványügyi szabályozások szerint tekinthető meg szeptember 13-ig, a Polgármesteri Hivatal (3525 Miskolc, Városház tér 8.) nyitvatartási idejében. A rendezvény fővédnöke: Csöbör Katalin országgyűlési képviselő (Fidesz), aki jelenlétével is megtisztelte a nyitóeseményt. A megnyitón köszöntőt mondott: Veres Pál, Miskolc város polgármestere; Monszpart Zsolt, a Támogatáskezelő főigazgatója; Prof. Dr. Szűcs Péter, a Miskolci Egyetem rektorhelyettese, valamint Kónya Ábel képzőművész, HOM – Miskolci Galéria tagintézmény-vezető, Kerezsi Fanni és Furman Máté zenéltek. A kiállítás kurátora Vincze Angéla képző – és iparművész. A rendezvény társadalmi összefogás keretében valósult meg.

A megnyitóról írt többek közt a Magyar Nemzet, a Miskolci Napló, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírportál, és a gondola.hu, de jelen volt az M5, valamint a Miskolci Tv stábja is.

A kiállításról kisfilm is készült, mely a következő linkre kattintva megtekinthető: http://partnerek.orientpress.hu/EMET/20210819_Video/EMET_video03_kiallitas.mp4?fbclid=IwAR2r3aYgBgqt1Jub0v61wqmW-9uGv_tyqvCAlz6lwQP6Qzayzcfez7V_j4Y

Miskolci kiállításunk anyagát Szeptember 20-án áthoztuk a Támogatáskezelő székházának (1085 Budapest, Gyulai Pál utca 13.) aulájába. A kiállítás itt 2021. október 22-ig, hétköznaponként 10 és 16 óra között tekinthető meg az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően.

Szeretettel várjuk tárlatunkon!