Vallásos könnyűzenei támogatás 2023.

A Kormány a vallásos alkotó közösségek, zenei együttesek és zenészek hosszú távú működését biztosító forrásbiztosításról szóló 1046/2019. (II. 18.) Korm. határozattal támogatja a vallásos könnyűzene alkotói megvalósulást elősegítő rendszerek kialakítását és fenntartását, valamint társadalmi kiteljesedését elősegítő rendszerek kialakítását és fenntartását.

A Program célja a hazai vallásos könnyűzenei kultúra magasabb szintre emelése, széleskörű társadalmi megismertetése, a vallási közösségek megerősítése, megújítása. Átfogó és általános célja, hogy a vallásos könnyűzene segítségével kifejtett hatás által a magyarországi vallásos közösségeket aktivizálja, széles körben mintát adva a megújuláshoz, segítve a különféle hívő közösségeket, hogy hitükben megerősödjenek, és küldetésüket hatékonyabban tölthessék be.

Az igénybejelentések benyújtásának határideje: 2023. július 25. 23 óra 59 perc

A vallásos könnyűzenei támogatásra vonatkozó igénybejelentés 2023. június 27-től nyújtható be 4 kategóriában az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren (EPER) keresztül. Az Igénybejelentés elengedhetetlen feltétele az EPER-ben történő regisztráció.

https://eper.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Információ:

A támogatással kapcsolatban felvilágosítást nyújt:

muveszeti@kim.gov.hu