az „Út a diplomához” program 75 hallgató továbbtanulását támogatja
Portré

Az Út a diplomához elnevezésű, a hátrányos helyzetű fiatalok felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program tavalyi kiírásának első döntési listái 2014. február 14-én jelentek meg az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő honlapján. A pályázat keretében akkor 75 hallgató  összesen  16 186 680 Ft támogatásban részesült – a döntést követően a nyertes pályázók egyikével, a Budapesti Corvinus Egyetemen tanuló Klemencsics Diánával beszélgettünk a pályázattal kapcsolatos tapasztalatairól.

 

 

Mit érdemes tudni rólad?

 

A Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Karának Emberi Erőforrások Alapszakára járok. Pályáztam, és megnyertem az Út a diplomához nevű pályázatot.

 

A pályázatot online, az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren (EPER rendszer) keresztül kellett benyújtani. Milyen tapasztalataid vannak a pályázással kapcsolatban?

 

Maga a pályázási folyamat nagyon könnyű volt. Online kellett regisztrálni, igazából majdnem mindent online kellett kitölteni, két papírt kellett leadni, ami kicsit időigényesebb volt, és igazából le is tudtam az egészet. Így csak ajánlani tudom ezt a pályázati lehetőséget mindenkinek, mert ez egy nagy segítség ahhoz, hogy megszerezzük a diplománkat.