Bursa Hungarica: beadási határidő
Hírek

Már csak egy nap a beadási határidőig!
 

Tájékoztatjuk Tisztelt Pályázóinkat, hogy a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjra 2014.11.07-ig van lehetőségük pályázni az EPER-Bursa rendszerben (kattintson ide) elektronikusan kitöltött és az önkormányzatokhoz benyújtott, aláírt pályázati űrlapon.


Kérjük, tekintsék meg a pályázatok kitöltésével kapcsolatos útmutatónkat (kattintson ide), valamint a pályázói kézikönyvet (kattintson ide)!


Elfelejtett jelszó esetén használják a jelszóemlékeztető funkciót, az adóazonosító beírásával és az e-mailcím megadásával. Mindig ellenőrizzék, hogy a megfelelő felületen regisztrálnak-e (EPER-Bursa).


A pályázat kitöltése előtt ellenőrizzék a regisztráció során megadott személyes adataikat, a pályázat véglegesítése előtt pedig a pályázati adataikat (Próbanyomtatás) funkció. A véglegesített pályázatok adatai már nem módosíthatóak! A pályázat benyújtása előtt tájékozódjanak a kötelező mellékletek listájáról, valamint az önkormányzati fogadó órákról.


Az önkormányzati elbírálásban kizárólag az EPER-Bursa rendszerben kitöltött és a lakóhely szerint illetékes önkormányzathoz kinyomtatva és aláírva, a kötelező mellékletekkel együtt benyújtott pályázatok vesznek részt. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok papír alapon történő beérkezését az önkormányzatok az EPER-Bursa rendszerben igazolják.