Bursa Hungarica tájékoztató
Hírek

Az alábbiakban olvashatják tájékoztatónkat a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat kezelésére létrehozott EPER-Bursa rendszerben történő regisztrációval kapcsolatban.

Felhívjuk a Bursa Hungarica Ösztöndíjra pályázók figyelmét, hogy a pályázatok kezelése ezen ösztöndíjak tekintetében  az EPER-Bursa rendszerben történik, amely nem azonos az EPER rendszerrel! Kérjük, hogy a rendszer kiválasztásánál a honlapunkon található menüből az EPER-Bursa belépési pontot, azon belül pedig a Pályázói belépési pontot válasszák, illetve  a böngészőben a http://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx címet adják meg.

Javasoljuk, hogy a belépést az EPER-Bursa rendszerbe a http://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx oldalon az Internet Explorerben új munkamenet kezdését követően indítsák el. A belépést megelőzően zárjanak be minden böngészőablakot és egy új ablak megnyitását követően próbálják meg a belépést! Szükség esetén töröljék az előzményeket a böngészőből és ellenőrizzék, hogy nincsenek-e letiltva a felugró ablakok.

Új jelszó igénylésére az EPER-Bursa rendszerben a https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx oldalon van lehetőségük az az Elfelejtett jelszó funkcióval. Ha nem emlékeznek a felhasználónévre, lehetőség van új jelszó igénylésére az  adóazonosító jel és a regisztrációkor használt e-mail cím megadásával is!

Ha a regisztrációhoz használt e-mail cím már nem elérhető, emiatt a jelszó emlékeztető nem érkezik meg, kérjük, hogy forduljanak kollégáinkhoz a bursa@emet.gov.hu címen, kérve az e-mailcím módosítását az azonosításhoz szükséges adataik (név; születési dátum, anyja neve, adóazonosító jel), valamint a régi és az új e-mail cím megadásával!

Az Elfelejtett jelszó funkciónál érdemes figyelembe venni, hogy a különböző elektronikus levelező szolgáltatók eltérő időtartam alatt kézbesítik az új jelszót tartalmazó levelet. Amennyiben három órán belül nem érkezik meg a jelszó emlékeztető, úgy kérjük, hogy a bursa@emet.gov.hu ügyfélszolgálati címen az azonosításhoz szükséges adataik (név; születési dátum, anyja neve, adóazonosító jel) megadását követően kezdeményezzék új e-mail cím rögzítését a felhasználói fiókhoz, majd ezt követően ismételjék meg az új jelszó igénylését!