Impozáns kisfilm készült Génkapocs II. című kiállításunkról

A Támogatáskezelő a kultúra és művészetek elhivatott támogatójaként kiállítássorozatot szervez, hogy ezzel is segítse a tehetséges művészek széles körben való megismertetését. A MANK-kal közös, „Staféta” elnevezésű új programsorozatunk első kiállítását „Génkapocs II.” címmel november 24-én a Támogatáskezelő székházának (1085 Budapest, Gyulai Pál utca 13.) aulájában nyitottuk meg. Új tárlatunk fókuszában az inspiráló, példamutató, értékteremtő család áll. Kiállításunk színes anyagát a szentendrei Farkas dinasztiától kaptuk, akik ezer szálon kapcsolódnak a művészet számos formájához: szobrászathoz, festészethez, zenéhez, fotó- és textilművészethez egyaránt.

A kiállítás fővédnöke: Dr. Latorcai Csaba közigazgatási államtitkár, aki jelenlétével is megtisztelte a 24-i nyitóeseményt. A kiállításmegnyitón köszöntőt mondott Monszpart Zsolt, a Támogatáskezelő főigazgatója, Feledy Balázs művészeti író és Farkas Ádám szobrászművész is. Az eseményen a Farkas-család legifjabb férfi sarja Barakonyi Brúnó és társai, Neuschl V. Armand és Baranyi Bence zenéltek.

Szeretettel osztjuk meg Önökkel a kiállításról készült kisfilmünket.

A Támogatáskezelő küldetése hozzájárulni ahhoz, hogy a magyar emberek a saját kreativitásukkal, tehetségükkel, szakértelmükkel a lehető legjobban boldoguljanak itthon és a Kárpát-medencében. A rendezvény és a kiállítás szponzoraink, az Allianz Hungária Zrt. és az MKB Bank jóvoltából valósult meg.