Korábban beadott pályázati terv ütemezése
Tisztelt Kedvezményezettek!
A Csoóri Sándor Alap Tanácsadó Testülete igyekszik minden eszközzel segíteni azokat a támogatottakat, akiknél a koronavírus-járvány kapcsán meghozott kormányzati intézkedések nyomán elmaradó programok, események ellehetetlenítik a korábban beadott pályázati tervük ütemezését, megvalósítását. Ennek érdekében a 2019. évi támogatások megvalósulási időszakát 2020. június 30-ról meghosszabbítottuk 2020. december 31-ig.

Emellett szeretnénk felhívni a támogatottak figyelmét, hogy jelen helyzethez igazodva lehetőséget adunk az eredetileg tervezett költségvetési jogcímek módosítására annak érdekében, hogy a megjelölt pályázati időszakra vállalt feladatokat meg tudják valósítani az elnyert támogatási összegből. A járványügyi korlátozások feloldása utáni várható túlzott programkínálat enyhítése érdekében, a támogatott téma módosítása nélkül jelen időszakra javasoljuk a közösségi együttlétek nélkül megvalósítható online oktatóanyagok, internetes tájékoztató vagy szórakoztató oldalak létrehozását, a közösségek online kapcsolattartását és fejlődését segítő programok megvalósítását, melyek a népművészet különböző területeinek értékeit hivatottak bemutatni a nagyközönségnek.
Továbbá kérjük, hogy amennyiben a fentiek alapján a támogatott tevékenység pályázati kiírásban meghatározott, a támogatási igényben ismertetett vagy a jogszabályban, támogatói okiratban, támogatási szerződésben rögzített feltételeiben változás következik be, az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet 97. § (1) bekezdése alapján módosítási kérelmüket elektronikus formában, az EPER felületén keresztül nyújtsák be.
 
Csoóri Sándor Alap Tanácsadó Testülete