Nemzeti Együttműködési Alap – tájékoztató napok
Hírek

A Nemzeti Együttműködési Alap keretében 2014. június 2-án meghirdetett pályázati kiírás kapcsán tartott tájékoztató napokat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő. A 2014. június 16-án és 17-én megrendezett rendezvények célja az volt, hogy a Támogatáskezelő munkatársai a felhívásban szereplő szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek bemutatásával, illetve a kérdések megválaszolásával segítséget nyújtsanak a pályázó civil szervezetek számára. 

 

 

A tájékoztató napokon a Támogatáskezelő képviseletében Kis Szilvia Anett támogatási főigazgató-helyettes köszöntötte az érdeklődőket, majd az Emberi Erőforrások Minisztériuma képviselője szólt az érdeklődőkhöz. Munkatársaink (Horváth Ildikó, Mustó Ágnes és Cseri Györgyi) bemutatták a pályázati kiírást és a pályázáshoz használt EPER felületet, a program lezárásaként pedig a Támogatáskezelő részéről Nagy Szilvia igazgató nyújtott segítséget a pályázók számára, a felmerülő kérdések megválaszolásával.

 

A Nemzeti Együttműködési Alap aktuális felhívásában 317 720 000 millió forint áll a pályázók rendelkezésére. A pályázat normatív, a feltételeket teljesítő szervezetek a keret kimerüléséig, beérkezési sorrendben jutnak támogatáshoz.