Nemzeti Tehetség Program Tájékoztató Nap
Hírek

A 2013. évi EMMI fejezeti forrásból meghirdetett Nemzeti Tehetség Program pályázati kiírásai kapcsán tartottunk tájékoztató napot 2014. január 15-én. A meghirdetett felhívások keretében összesen 796 000 000 forint keretösszegű támogatásra 34 különböző pályázati kiírás keretében lehet pályázatokat benyújtani 2014. január 23-ig.

 

 

A rendezvényen köszöntőt mondott Csete György Eörs, a Támogatáskezelő főigazgatója, Sipos Imre közneveléséért felelős helyettes államtitkár és Dr. Kaposi József, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főigazgatója. Ezt követően Dr. Szvathné dr. Szalay Márta szakmai-szolgáltatási főigazgató-helyettes asszony tájékoztatta a résztvevőket a program szakmai hátteréről és célkitűzéseiről.

 

 

Munkatársaink – Nagy Szilvia és Varga-Markos Nikoletta – segítségével a rendezvény résztvevői megismerhették a pályázat benyújtásának gyakorlati elemeit: a pályázat benyújtásának módját, a pályázat költségvetésének elkészítését. A rendezvény záró programjaként a résztvevők pályázattal kapcsolatos kérdései kerültek megválaszolásra.

 

A program keretén belül újabb tájékoztató alkalmakra kerül sor 2014. január 20-án 10 és 14 órai kezdettel.