Szakmai nap az Út a tudományhoz programhoz kapcsolódóan

2014. április 24-én egész napos szakmai találkozón mutatkozhattak be az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a tudományhoz alprogramjának a 2013/2014-es tanévben támogatott pályázói és projektjei. 

 

Az eseményen Csete György Eörs, a Támogatáskezelő főigazgatója nagy örömmel üdvözölte a rendezvényen résztvevő, közel 100 diákot és tanáraikat, és kihangsúlyozta, mennyire fontosnak tartja az alprogram keretein belül megvalósuló projekteket, és munkájuk folytatására, illetve az egymás közötti tapasztalatcserére bíztatta a résztvevőket. Ezután Brassói Sándor, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője köszöntötte hasonlóan bíztató szavakkal a pályázókat.

 

 

A szakmai program legfőbb pontjaként a kölcsönös tapasztalatcsere jegyében a pályázaton nyertes projektek mutatkoztak be: az egyenként 10 perces előadásokban a legfontosabb kutatási eredmények összefoglalását hallgathatták meg a szakmai találkozóra ellátogató diákok és tanárok.

 

A találkozó zárásaként az EMMI képviseletében Bicskei Edit tájékoztatta az érdeklődőket a pályázat 2014/2015-ös tanévben várható folytatásáról.