a Határtalanul! bemutatkozik az ország nagyvárosaiban is
Hírek

A Támogatáskezelő az április 1-jén Budapesten megrendezett tájékoztató nap után a hónap folyamán számos vidéki nagyvárosban is várja a Határtalanul! program iránt érdeklődő pályázókat. 

 

A vidéki program-sorozat első állomása Nyíregyháza volt, ahol a Támogatáskezelő főigazgatója, Csete György Eörs előadásában elmondta: érdemes ellátogatni az esemény-sorozat valamelyik helyszínére, mivel az érdeklődők személyes segítséget és hasznos információkat kaphatnak pályázatuk elkészítéséhez.  

 

„Ezeknek a találkozásoknak az is a célja, hogy lehetőség legyen (személyesen is) kérdezni” – hangzottak a főigazgató szavai – annak érdekében, hogy minél több sikeres pályázat szülessen, és ezzel együtt az aktuális kiírásokhoz rendelkezésre álló – a tavalyi évhez képest háromszoros – 1 milliárd Ft-os keretösszeg minél hatékonyabban kerüljön felhasználásra. 

 

 

A Támogatáskezelő munkatársai bíznak abban, hogy a tájékoztató napokon újabb és újabb pályázókat sikerül megszólítani a programmal, amely az általános iskolások számára a határon túli, magyarlakta területekre való utazás lehetőségét biztosítja, a középiskolások számára viszont ennél is többet: a célországokban élő diákokkal és iskolákkal való kapcsolatfelvétel és hosszú távú együttműködés lehetőségét a kölcsönösség jegyében.

 

A következő hetekben további helyszíneken is sor kerül a Határtalanul! program bemutatására, melynek aktuális hírei az alábbi linkeken érhetőek el.