Bursa Hungarica: már csak két hét a beadási határidőig
Hírek

Tájékoztatjuk Tisztelt Pályázóinkat, hogy a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjakra 2014.11.07-ig van lehetőségük pályázni az EPER-Bursa rendszerben (kattintson ide) elektronikusan kitöltött és az önkormányzatokhoz benyújtott, aláírt pályázati űrlapon. 

Kérjük, tekintsék meg a pályázatok kitöltésével kapcsolatos útmutatónkat (kattintson ide), valamint a pályázói kézikönyvet (kattintson ide)!  

Javasoljuk, hogy ne hagyják a kitöltést az utolsó napra, a pályázat beadása előtt pedig tájékozódjanak a kötelező mellékletek listájáról, valamint az önkormányzati fogadó-órákról a hiánytalan és határidőben történő pályázatbenyújtás érdekében.

Az önkormányzati elbírálásban kizárólag az EPER-Bursa rendszerben kitöltött és a lakóhely szerint illetékes önkormányzathoz kinyomtatva és aláírva, a kötelező mellékletekkel együtt benyújtott pályázatok vesznek részt. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok papír alapon történő beérkezését az önkormányzatok az EPER-Bursa rendszerben igazolják.