Még egy napig pályázhat „A 2021. év Társadalmi Innovációja” címre!

Keressük 2021 első számú társadalmi innovációs teljesítményét!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Támogatáskezelő nyílt pályázati felhívást hirdet 2021 legjelentősebb társadalmi innovációs teljesítményeinek elismerésére.

Olyan állami és önkormányzati intézmények, valamint civil szervezetek, vállalkozások jelentkezését várjuk, amelyek tavaly a társadalmi innováció terén mérhető módon, jelentős eredményt értek el és fenntartható üzleti modellel rendelkeztek. 

Különösen várjuk a pályázatokat az esélyegyenlőség, társadalmi felzárkózás, családtámogatás, köznevelés, szociális és egészségügyi ellátás terén.

Az elbírálás során előnyt jelent, ha a pályázók a helyi társadalmi csoportok bevonásával, közösségépítő hatással bírnak vagy össztársadalmi, országos kezdeményezéssel jelentkeznek.

Kidolgozott és megvalósított ötleteket, nemzetközileg is adaptálható megoldásokat várunk.

A nyertes szervezetek jogosulttá válnak „A 2021. év Társadalmi Innovációja” cím használatára.

A szakmai anyagokat öttagú bíráló bizottság értékeli.

A végső döntést Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hozza. Az elismeréseket sajtónyilvános ünnepség keretében adjuk át a győzteseknek, akik tárgyi jutalomban részesülnek és jogosulttá válnak – a médiában, rendezvényeiken, kiadványaikon, reklám- és PR anyagokon – a címhez kapcsolódó logó megjelentetésére is.

A pályázatok beadási határideje: 2022. március 10. éjfél.