lejár az önkormányzati csatlakozási határidő
Hírek

Tájékoztatjuk tisztelt önkormányzati partnereinket, hogy a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz történő csatlakozás határideje a mai napon éjfélkor lejár. Kérjük, hogy csatlakozási szándékuk esetén az EPER-BURSA rendszer önkormányzati felületén http://www.eper.hu/eperbursa/Onk/TOnkBelep.aspx töltsék ki és véglegesítsék az önkormányzati Csatlakozási nyilatkozatot és adják postára még a mai napon.

 

A belépéshez szükséges azonosítókat és jelszavakat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által postai úton megküldött levélben kapták kézhez. A Támogatáskezelő a postai úton beérkezett nyilatkozatokat a rendszerben érkezteti, a véglegesített csatlakozási nyilatkozatok státuszát a Csatlakozás menüpontban ellenőrizhetik. Csak elfogadott státuszú csatlakozási nyilatkozattal rendelkező önkormányzatokhoz lehetséges a pályázatok beadása.

 

Ha a megadott határidőig nem tudják postára adni a Csatlakozási nyilatkozatot, kérjük a méltányossági eljárás keretében nyújtsák be. (A benyújtás módját a pályázati dokumentumok között az ÁSZF 4. §-a tartalmazza). 

A szükséges űrlapot az aktuális felhíváshoz tartozó önkormányzati oldalon találják meg: http://www.emet.gov.hu/kozlemenyek/bursa_hungarica7/

 

A pályázati rendszerhez kapcsolódó dokumentumokat, valamint az aktuális önkormányzati kezelői kézikönyvet a  www.emet.gov.hu oldalról tölthetik le: 

http://www.emet.gov.hu/hatter_1/bursa_hungarica2/ 

http://www.emet.gov.hu/kozlemenyek/bursa_hungarica7/