Roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet
a Roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására.

A felhívás kódja: ROM-RKT-18

A támogatási igénylés benyújtásának határideje: 2018. január 15. 23:59 óra

A felhívás elektronikus úton nyújtható be az alábbi felületen:
https://eper.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A pályázat beadásához előzetes regisztráció szükséges.
Az alábbiakban elérhető a felhívás és az útmutató.
2017. december 14.
Döntési lista
A Csoóri Sándor Program a népi kultúra területén, közösségteremtő műfajokban működő – Magyarországon a hazai és nemzetiségi, határainkon túl pedig a magyar néptáncos, népzenei és népdalköri – szervezeteket, közösségeket kívánja támogatni.
 
Csoóri Sándor Program 2017. évi  döntési listái és a pályázói nyilatkozat az alábbiakban elérhetőek
2017. november 2.
Döntési Lista
Idén is sikeresen folytatódik az Útravaló Ösztöndíjprogram. A mai napon, 2017. 12. 07-én elérhetővé vált a végleges Döntési Lista, amely az Útravaló Ösztöndíjprogramban pályázó, nyertes tanulók azonosítóját tartalmazza.
 
A célunk, hogy minél több hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű tanulónak nyújtsunk átfogó segítséget, csökkentsük a korai iskolaelhagyást. A 2017/2018-as tanévben összesen 9217 nyertes tanuló részesül  ösztöndíjban és mentori támogatásban az Útravaló Ösztöndíjprogram keretei között. A részvétel a tanuló az őt segítő mentor szoros együttműködésén alapul. Programunk egy összetett rendszer, mely a tanév során több eszközzel támogatja a nyertes tanulókat és mentoraikat. Számos programmal és pozitív élménnyel szeretnénk megerősíteni a tanulókat abban, hogy a tanulás nem csak a boldogulás eszköze, hanem örömforrás  is, a mentorok részére pedig szakmai támogatást biztosítunk.
 
Gratulálunk a pályázat nyerteseinek, és sikerekben gazdag tanévet kívánunk minden, a programban részt vevő diáknak és mentornak!
 
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő munkatársai
 
A döntési lista az alábbiakban elérhető.
2017. december 8.
Döntési lista
Értesítjük a Pályázókat, hogy az NKA portálján megjelentek az alábbi döntési listák.
 
A döntési listák a linkre kattintva elérhetőek.
2017. december 8.
Pályázati felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet a Konyhakerti és Kisállattartási szociális földprogram megvalósításának támogatására.

A felhívás célja, hogy  szervezett keretek között támogatja és fejleszti a rászoruló háztartások megélhetését, hozzájárul az életminőségük javulásához, növeli a bevont háztartások önálló egzisztenciateremtési esélyeit.

A felhívás kódja: SZOC-FP-18-KK
 
A pályázat benyújtásának határideje: 2018. január 8.
 
A pályázati dokumentumok az alábbiakban elérhetőek.
 
2017. december 7.
Döntési lista
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a pályázókat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztere meghozta döntését a Határtalanul! program keretében meghirdetett: Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek, Együttműködés szakképző iskolák között, Együttműködés gimnáziumok között, Kárpátaljai akcióprogram című pályázatokhoz kapcsolódóan.

A felhívások kódja:
HAT-17-01
HAT-17-02
HAT-17-03
HAT-17-04

A döntési listát a felhívás oldalán, Döntés (IV. forduló) címen találja.
2017. december 7.
Pályázati felhívás
Az Imre Zoltán Program Ideiglenes Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a Miskolci Nemzeti Színház Nonprofit Kft.-t, a Szegedi Nemzeti Színházat, a Csiky Gergely Színház Közhasznú Nonprofit Kft.-t, a győri Vaskakas Bábszínházat.

Pályázati cél: Imre Zoltán Program (IZP) 2. altémájában nyertes produkciók vidéki forgalmazása. A pályázók a Nemzeti Táncszínház által koordinált előadássorozat keretében, double bill előadások formájában az IZP támogatásával létrejött produkciókat 2018. szeptember 1. és 2018. december 31. között műsorra tűzik, amely előadások költségeit az IZP támogatásából fedezik.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2017. december 5.
Az ösztöndíjasok köszöntése
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 2017. március 14-én nyílt pályázatot hirdetett a „Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj” címmel. A második döntési szakaszban 277 pályázó támogatásáról született döntés.
Az ösztöndíjasok köszöntésére az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 2017. november 29-én ünnepséget szervezett, melyet Novák Katalin, család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár asszony nyitott meg. A rendezvényen részt vett Dr. Illés Boglárka  - ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár asszony is. Az ünnepségen az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő képviseletében dr. Mészáros Karina főigazgató asszony vett részt.  Az ösztöndíjasoknak Államtitkár Asszony emléklapot adott át.
A rendezvényen Komjáthy Kamilla ösztöndíjas Joachim Raff: Cavatina című darabját adta elő, hegedűn. 
Az eseményről készült képgaléria az alábbi linken tekinthető meg.
 

A rendezvényről készült bővebb képgaléria az alábbi linken tekinthető meg.
2017. december 4.
Családi kohéziót erősítő programok támogatása a Családok Évével kapcsolatban
Megjelent a „Családi kohéziót erősítő programok támogatása a Családok Évével kapcsolatban” című pályázat
 
A pályázat kódja: CSP-CSK-17

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyi Államtitkársága megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet családi kohéziót erősítő programok támogatására.
A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. december 30.  23.59 óra 

A pályázati felhívás és útmutató a Családpolitikai célú pályázatok, Felhívások menüpont alatt vagy az alábbi linkre kattintva érhető el.
2017. november 30.
Döntési Lista (III. forduló)
Örömmel értesítjük a Pályázókat, hogy elérhető a harmadik fordulós döntési lista a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett, „A hazai tehetséges, országos versenyeken eredményt elért magyar fiatalok nemzetközi tanulmányi és művészeti versenyeken, a hivatalos magyar csapat nemzetközi tudományos diákolimpiákon, valamint tantárgyi világversenyeken való részvételének támogatására" kiírt, nyílt pályázathoz kapcsolódóan.

 A felhívás kódja: NTP-NTMV-17

A döntési listát a felhívás oldalán, Döntési lista III. szakasz  címen vagy az alábbi linkre kattintva találja.
 
2017. november 27.
Pályázati felhívás
A Színházművészet Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet

1. Pályázati cél: Fiatal, szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező vagy felsőoktatási képzésben részt vevő, 30. életévüket be nem töltött művészek produkcióinak megjelentetése nem budapesti székhelyű, kiemelt vagy nemzeti minősítésű színházakban.

2. Pályázati cél: Nem budapesti székhelyű, kiemelt vagy nemzeti minősítésű színházakban társulati tag fiatal művészek saját kezdeményezéseinek támogatása nem budapesti székhelyű, kiemelt vagy nemzeti besorolású színházakban
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2017. november 24.
Pályázati felhívás
Az Örökségvédelem Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2017. november 21.
Pályázati felhívás
A Színházművészet Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet a magyar kulturális értékek nemzetközi megismertetése érdekében.

A Pályázatra meghívást kap:
 
  •     Kaposvári Egyetem
  •     Színház- és Filmművészeti Egyetem

Pályázati cél: A nemzetközi kapcsolatok építése, konferenciák, vendégjátékok megvalósítása, a képzés során létrejövő, az egyetemet reprezentáló vizsgaprodukciók támogatása
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2017. november 17.
Pályázati felhívás
A Könyvkiadás Kollégiuma a Halmos Béla Program Ideiglenes Kollégium szakmai közreműködésével meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a Kossuth Kiadó Zártkörűen Működő Részvénytársaságot.

Pályázati cél: Sebestyén Márta születésének 60. évfordulója alkalmából fotókkal gazdagon illusztrált kismonográfia megjelentetése CD-melléklettel.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2017. november 17.
Pályázati felhívás
A Közgyűjtemények Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a következő intézményeket:
 
  •     Budapest Főváros Levéltára,
  •     Budapesti Történeti Múzeum,
  •     Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár.

Pályázati cél:  Budapesti helyismereti vonatkozású tematikus gyűjtemények, műtárgyak és közgyűjteményekben őrzött iratanyagok, térképek tömeges digitalizálása és innovatív közzététele az  I. világháború befejezésének 100. évfordulója kapcsán.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2017. november 17.
|< elejére << előző ( 1 / 66 ) következő >> végére >|
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő