Pályázati kiírás

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet „Kollégium PLUSZ” modellprogram címmel hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére komplex hátránykompenzációs céllal, kollégiumi körülmények között megvalósuló gyermekjóléti prevenciós program támogatására.

 

A felhívás kódja: KOL-PLUSZ-2017

 

A pályázatok kizárólag elektronikus úton nyújthatóak be az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER) 2017. augusztus 10-től.

 

A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. szeptember 9. 23:59:00 óra.

 

A pályázati kiírás és az útmutató a Kollégium PLUSZ modellprogram 2017 menüpont alatt, vagy az alábbi linken érhető el.

                                                                                                                                             2017. augusztus 10.

2017. augusztus 10.
Felhívás
Könnyűzene Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet értékes, szakmailag magas színvonalú könnyűzenei alkotások létrehozására, azok közönséghez történő eljuttatására, terjesztésére és megörökítésére. 
2017. augusztus 7.
Döntési Lista
A reformáció 500 éves jubileumára készülve a MŰVÉSZETI ÉS ISMERETTERJESZTŐ KÖNYVEK KIADÁSÁNAK TÁMOGATÁSA kategóriában az alábbi döntés született.
2017. augusztus 3.
Felhívás
A Zeneművészet Kollégium címzett meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja az Eötvös Zeneművészeti Tehetségsegítő Alapítványt.

2017. augusztus 4.
Kollégiumi döntések
A Kollégiumi döntések az alábbi linken elérhető:
2017. augusztus 4.
Felhívás
A Közművelődés Kollégiuma meghívásos pályázatokat hirdet.
2017. augusztus 2.
Felhívás

A Halmos Béla Program célja a népzenei utánpótlás támogatása, színvonalas népzenei és világzenei produkciók fellépési lehetőségeinek, bel- és külföldi népszerűsítésének elősegítése.

 

2017. augusztus 2.
Döntési Lista

Örömmel értesítjük a Pályázókat, hogy elérhető a döntési lista a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett, „A hazai tehetséges, országos versenyeken eredményt elért magyar fiatalok nemzetközi tanulmányi és művészeti versenyeken, a hivatalos magyar csapat nemzetközi tudományos diákolimpiákon, valamint tantárgyi világversenyeken való részvételének támogatására kiírt, nyílt pályázathoz kapcsolódóan.

 

A pályázat kódja: NTP-NTMV-17

2017. augusztus 1.
Döntési Lista

Örömmel értesítjük a Pályázókat, hogy elérhető a döntési lista a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett, a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj nyílt pályázathoz kapcsolódóan.

A pályázat kódja: NTP-NFTÖ-17

A döntési listát az alábbi linken tekinthetik meg

 

2017. augusztus 1.
Felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet a Nem központi fenntartású Egészségfejlesztési Irodák működési célú támogatására.
 
A felhívás kódja: EFIT-17
A támogatási igénylés benyújtásának határideje: 2017. augusztus 27. 23:59 óra
 
A felhívás elektronikus úton nyújtható be az alábbi felületen 2017. július 28-tól:  https://eper.emet.hu/paly/palybelep.aspx
 
A pályázat beadásához előzetes regisztráció szükséges.
Az alábbiakban elérhető a felhívás és az útmutató.
2017. július 28.
Emlékséta a Totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapja alkalmából
Idén is megrendezésre kerül a hagyományőrző Emlékséta a Totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapja alkalmából.
Az emlékmenet 2017.08.23-án 18:00-kor a ’Cipők a Duna Parton emlékműtől’ indul, a Terror Háza Múzeumig, ahol Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, Hámori József akadémikus, professzor és Kerényi Lajos piarista atya mond megemlékező beszédet. A megemlékezés ünnepi műsorral és mécsesgyújtással zárul.
 
Időpont: 2017.08.23. 18:00 - 21.00
Helyszín: Budapest, Indulás a ’Cipők a Duna parton Emlékműtől’ a Terror Háza Múzeumig
 
Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
2017. július 27.
Döntési lista
Döntés született a „Nemzedékek értéke – Értékes nemzedékek” 
címen kiírt pályázat nyerteseiről.
 
A pályázat kódja: NEMZEDÉKEK-17
 
Örömmel értesítjük a Pályázókat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a 2017. április 28-án megjelent NEMZEDÉKEK-17 kódszámú „Nemzedékek értéke – Értékes nemzedékek” címen kiírt pályázati kategóriában az Értékelő Bizottság javaslata alapján meghozta döntését.
A pályázati kategóriában hatvan pályázat érkezett be, melyek közül negyven pályázat támogatásban részesült.
 
Gratulálunk a nyertes pályázóknak!
 
Kérdéseivel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat.
Telefon: 1/795-7908
E-mail:csp@emet.gov.hu
 
A döntési listát az alábbi linken tekinthetik meg
2017. július 21.
Felhívás
Új felhívás a Nemzeti Együttműködési Alap keretében - „Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatásra civil szervezetek részére 2017."

Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelent az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított forrásból, a Nemzeti Együttműködési Alap „Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatásra civil szervezetek részére 2017.” című pályázati kiírása. 
A pályázat célja a civil szervezetek működésének támogatása.
A civil szervezet működéséhez jelen kiírás keretében akkor biztosítható támogatás, ha a civil szervezet által gyűjtött, a számviteli beszámolójában a bevételek között összevontan szereplő és a Civil tv. 20. § d) pontjában meghatározottaknak megfelelően elkülönítve kimutatott adomány után járó öt százalékos normatív kiegészítés eléri a 10.000,- Ft-ot (a gyűjtött és elkülönítetten nyilvántartott adomány összeg legalább 200.000,- Ft), azaz tízezer forintot.
Az adományok után járó normatív kiegészítésként nyújtott működési támogatás legfeljebb 500.000,- Ft, azaz ötszázezer forint értékig biztosítható.


A korábbi évekhez hasonlóan a lebonyolítással kapcsolatos feladatokat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő látja el.

A pályázatokat legkésőbb 2017. augusztus 21. napjáig, kizárólag az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren keresztül (EPER-ben) lehet benyújtani.
 
Az alábbiakban elérhető a felhívás és mellékletei.
2017. július 20.
|< elejére << előző ( 1 / 60 ) következő >> végére >|
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő